Sunday, December 18

cara-cara nak jadi HOT dekat facebook

                                                          assalamualaikum =)

HOT mengikut google translate adalah panas . tapi bukan itu yang aku maksudkan . maksud aku , orang HOT .

orang putih kata hot chick . bukan ANAK AYAM KEPANASAN . bukan . bukan itu maksud aku . maksudnya orang orang PEMES GLEMERES GOJES FABELES .

aku yang tak berapa hot ni nak bagi tips . ada banyak tips . tapi yang ni sangat berkesan . anda boleh lihat kesannya dalam masa hanya beberapa minit sahaja . mungkin dalam beberapa saat .

caranya adalaah :

jadikan gadis HOT ni sebagai role model


# klik untuk tumbesaran yang sihat


dalam hanya beberapa jam , ramai yang share status gadis bajet HOT ini . share bukan sebab suka . tapi kena kutuk . bertubi tubi orang inbox dia kat facebook . 

nak sangat jadi HOT , hah sila ikut jejak langkah perempuan ni . sebelum nak kutuk orang , cermin dulu diri sendiri . biasalah dalam sesebuah negeri , bukan semuanya orang baik . ada jugak yang jahat . negeri lain pon sama jugak . apa punya sempit laa otak kau wahai pompuan . tu laa orang suruh makan budu tanak .

dan tak payah laah nak libatkan budu dalam hal ni . budu tak bersalah --"



p/s : sekali kau kutuk kelantan , berjuta lemon kau kena kutuk balik . huh padan muka !

7 comments:

meLLy! said...

pffffttttt hate this girl.

cici tembikai said...

hhahahahahahahaha -.-'' boleh pulak kan . mcm yang lain dah cukup bersih -.-''

pika said...

huh ! me too . jumpe depan nak tarik rambot!

pika said...

cici : ntah . minum clorox gerenti anda bersih haha

hidayah said...

lek luh. sabaq na hehe

pika said...

dayah: ambo meme tenah bersabar neh aha

Kagura__ said...

pompuan gile...suke hati kutuk kelantan...