Monday, July 30

mahu kad raya dan poster untuk kekasih ?

                                                                    assalamualaikum =)

hari tu aku saje post kad raya buatan diri sendiri dan untuk diri sendiri kat facebook. then one of my friends suggest kat aku buat bisnes kad raya untuk sape yang berminat nak ada kad raya yang ade muke kartun diorang . so macam special lah sikit kan tambah2 kalo ada gambar bersama boypren gelpren so boleh la buat ucapan selamat hari raya dari saya dan suami tercinta ahak verangan! 

walaupon aku tahu kad raya sekarang dah tak de sambutan sebab semua dah canggih2 kan sume wish2 kat facebook je . tapi macam tak meriah laah kan . ape derr setakat perkataan jee . so marilah kita memartabatkan kembali kemeriahan kad raya . tak perlu pos2 dekat rumah . aku tahu korang bukannya simpan pon kan alamat kawan-kawan . aku tahuuuuuuu . jadi post je dekat facebook then tag sape2 yang anda nak tujukan kad raya anda ituuu . 


tak mahal pon aku amik . 10 ringgit jee . sape yang berminat boleh la emailkan gambar anda untuk dikartunkan dan bagitahu ape yang anda nak ada dekat kad raya tuh contohnye lemang ke masjid ke ataupon bagi sampel untuk dibuat rujukan :) . emailkan ke   pikamokka@gmail.com


 ini contoh gambar aku bersama boypreng . suwit tak suwit taaak :P


oh ye , sape yang nak gambar boypreng gelpreng diabadikan dalam wajah kartun pon boley . emailkan saje gambar anda itu ke email tadi . nanti boleh laa anda set as desktop background ke , pegi print pastu tampal dekat dinding ke ataupon lagi cantik pegi frame then gantung kt dinding bilik or jadikan hadiah buat sang kekasih ! oh banyak sungguh cadangan aku niii

ini contoh aku buat untuk kawan aku .



p/s : make sure bagi gambar yang clear . kalo gambar yang tak clear nanti aku main bedal je kang jadik muke siti nurhalija pulak ahak ahak . so gambar yang jelas yep :)





No comments: